top of page
TO_web_pozadi_vzor_brown_02.jpg

Recepty

prechod_bg.jpg
Skvělé neznamená složité. Do předehřátého šálku přidáme Tekuté oplatky, doplníme krémovým espressem a máme hotovo.
Foto 27.jpg
Foto 29.jpg
prechod_bg.jpg
Nejdříve si do malé konvičky připravíme espresso. Do nahřáté sklenice nalijeme Tekuté oplatky, lehce pod okraj . . .
prechod_bg.jpg

Kávu připravujeme do sklenice na teplé nápoje, nebo do většího šálku. Na dno sklenice nalijeme z nahřáté odměrky . . . 

Foto 27.jpg
Foto 29.jpg
prechod_bg.jpg
V mixéru, nebo šejkru důkladně vymícháme Tekuté oplatky, mléko, obě zmrzliny a kávu. Krémovou směs nalijeme . . .
prechod_bg.jpg

Ingredience rozmixujeme v mixéru, nebo důkladně vymícháme v šejkru, nalijeme do sklenice, zdobíme čerstvou jahodou a mátou.

Foto 27.jpg
Foto 29.jpg
prechod_bg.jpg
Do šejkru vložíme několik kostek ledu, nalijeme všechny ingredience, vše důkladně promícháme a přes jemné sítko přecedíme . . .
prechod_bg.jpg

Všechny ingredience důkladně promícháme

v šejkru, nebo mixéru do řidší krémové pěny, podáváme ve vysoké sklenici s několika . . .

Foto 27.jpg
Foto 29.jpg
prechod_bg.jpg
Do misky, nebo hlubokého talíře vložíme na větší kusy nalámanou oplatku, tím si vytvoříme podklad, přidáme zmrzliny, přelejeme . . .
bottom of page