top of page
Recepty
Skvělé neznamená složité. Do předehřátého šálku přidáme Tekuté oplatky, doplníme krémovým espressem a máme hotovo.
Nejdříve si do malé konvičky připravíme espresso. Do nahřáté sklenice nalijeme Tekuté oplatky, lehce pod okraj . . .
Kávu připravujeme do sklenice na teplé nápoje, nebo do většího šálku. Na dno sklenice nalijeme z nahřáté odměrky . . .
V mixéru, nebo šejkru důkladně vymícháme Tekuté oplatky, mléko, obě zmrzliny a kávu. Krémovou směs nalijeme . . .
Ingredience rozmixujeme v mixéru, nebo důkladně vymícháme v šejkru, nalijeme do sklenice, zdobíme čerstvou jahodou a mátou.
Do šejkru vložíme několik kostek ledu, nalijeme všechny ingredience, vše důkladně promícháme a přes jemné sítko přecedíme . . .
Všechny ingredience důkladně promícháme
v šejkru, nebo mixéru do řidší krémové pěny, podáváme ve vysoké sklenici s několika . . .
Do misky, nebo hlubokého talíře vložíme na větší kusy nalámanou oplatku, tím si vytvoříme podklad, přidáme zmrzliny, přelejeme . . .
bottom of page