top of page

Recepty

Skvělé neznamená složité. Do předehřátého šálku přidáme Tekuté oplatky, doplníme krémovým espressem a máme hotovo.



Nejdříve si do malé konvičky připravíme espresso. Do nahřáté sklenice nalijeme Tekuté oplatky, lehce pod okraj . . .

Kávu připravujeme do sklenice na teplé nápoje, nebo do většího šálku. Na dno sklenice nalijeme z nahřáté odměrky . . .



V mixéru, nebo šejkru důkladně vymícháme Tekuté oplatky, mléko, obě zmrzliny a kávu. Krémovou směs nalijeme . . .

Ingredience rozmixujeme v mixéru, nebo důkladně vymícháme v šejkru, nalijeme do sklenice, zdobíme čerstvou jahodou a mátou.



Do šejkru vložíme několik kostek ledu, nalijeme všechny ingredience, vše důkladně promícháme a přes jemné sítko přecedíme . . .

Všechny ingredience důkladně promícháme
v šejkru, nebo mixéru do řidší krémové pěny, podáváme ve vysoké sklenici s několika . . .



Do misky, nebo hlubokého talíře vložíme na větší kusy nalámanou oplatku, tím si vytvoříme podklad, přidáme zmrzliny, přelejeme . . .
bottom of page